VÅRE LØSNINGER

Vi kan ta hele eller deler av jobben for deg

Slik at din bedrift kan fokusere på kjerneområdene. Vårt mål er å bidra til at din bedrift gjør det bedre og blir i stand til å oppnå bedre resultater.

Lønnskjøring

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med lønnsutbetaling, lønnsberegning og utsendelse av lønnsslipper. Vi kan ta hele eller deler av jobben. Våre konsulenter er spesialister på lønn og HR-tjenester og vi holder oss oppdaterte på gjeldende lover og regler. Uansett om du vil at vi skal gjøre hele eller deler av jobben, kan du være sikker på at vi gjør vårt beste for å ivareta dine ansatte og ditt firma.

Lønnsutbetalinger

Vi har årelang erfaring fra næringslivet og våre lønnsmedarbeidere brenner for sitt fag. Vi vil alltid yte markedets beste service. Vi vil alltid gjøre vårt beste for at dine lønnsutbetalinger går som planlagt. Vi gir proaktive råd og gir deg tilgang til topp moderne systemer slik at dine ansatte får rett lønn til rett tid. Sammen med deg finner vi de beste løsningene for din virksomhet.

Reise og utlegg

Vi har topp moderne systemer for reise- og utleggsrapportering. Vi vektlegger kontroll og skybaserte tjenester slik at du alltid har oversikt. Forutsigbarhet og kontroll over utgiftene bidrar til bedre drift. For oss er dette gode nøkkelord når vi setter opp systemer for reise og utleggsrapportering, Våre rådgivere vil bidra til en mer kostnadseffektiv økonomifunksjon for din bedrift og være dine strategiske støttespillere.

Feriepenger

Vi beregner feriepenger for dine ansatte og sørger for at dette blir korrekt håndtert i henhold til gjeldene lover og regler. 

Styringsgruppen regnskap vil være behjelpelig med økonomifunksjoner etter din bedrift sine behov. Vi har årelang erfaring fra næringslivet og vi vet at det kan være behov for ekstra bistand. Våre rådgivere kan ta over hele eller deler av økonomitjenstene tilhørende din virksomhet. 

Pensjon

Vi kan bistå med å holde bedriftens pensjonsforpliktelser ajour i henhold til gjeldene regler. Vi skal være en støtte for deg og din virksomhet, og bidra hvor det er behov. 

Arbeidskontrakter

Styringsgruppen regnskap kan skrive arbeidskontrakter for deg og sørge for at det formelle er i orden. Vi rapporterer for deg og sørger for at lover og regler blir fulgt. 

 Våre rådgivere har lang erfaring fra næringslivet og vet hvor viktig det er å ha kontroll på det formelle. Vi bistår deg etter dine behov og sørger for solide kontrakter til det beste for deg og dine ansatte.

Timeføringssystemer

Vi kan levere gode timeføringssystemer som er intuitive og enkle å ta i bruk for deg og dine ansatte. Gjennom en av våre samarbeidspartnere finner vi den beste løsningen for deg og din bedrift. Våre systemer for timeføring vil gjøre hverdagen enklere for deg og dine ansatte. Det er viktig å få en god oversikt over arbeidstid. Vi vil tilføre økt kontroll, mer effektive rutiner og intuitive løsninger som tilfører verdi til din bedrift.

A-meldingen

Vi rapporterer lovpålagte opplysninger direkte i systemet og sørger for innmelding i AA-registeret for HMS-kort slik at du kan ha kontroll og oversikt.

Vi sørger for månedlige rapporteringer fra deg som arbeidsgiver til NAV, SSB og Skatteetaten. Ansattes inntekt og arbeidsforhold, forskuddstrekk, arbeidsgiveravgift og finansskatt må meldes inn. Vi gjør jobben for deg slik at du kan fokusere på din bedrift. 

Skattetrekk og arbeidsgiveravgift

Vi sørger for korrekt beregning av skattetrekk og arbeidsgiveravgift, og sørger for betaling av dette dersom det er ønskelig.

Våre konsulenter har spesialkompetanse på skatt, lønn og personal. Vi vil gjerne hjelpe deg med deler eller hele jobben. Vi vil sørge for at de rette opplysningene om deg og din bedrift blir rapportert inn til riktig tid. Vi er der for deg slik at du skal få god oversikt over bedriftens økonomi og en forutsigbar økonomisk hverdag. 

Sykemeldinger og sykepenger

Vi kan hjelpe din bedrift med å holde styr på fravær, inntektsopplysninger til NAV og avstemming av refusjonskrav til NAV. 

Som kunde hos oss skal du være trygg på at vi holder orden på økonomien og det administrative rundt dine ansatte. Vi bistår med alt fra fravær til inntektsrapportering til NAV. Vi vi frigjøre tid og sørge for en effektiv arbeidshverdag for deg og dine ansatte. 

Outsourcing

Outsourcing av regnskap og lønn vil bidra til en mer kostnadseffektiv drift og redusert risiko. Vi lager de beste løsningene for din virksomhet.

Vi har årelang erfaring med å hjelpe bedrifter i form av outsourcing av regnskaps- og lønnstjenester. Vi leverer komplette løsninger som er heldigitale og brukervennlige. Vårt mål er å redusere risiko, effektivisere drift og legge til rette for solid selskapsøkonomi.

NOEN AV VÅRE VIKTIGSTE SYSTEMER

Vi har erfaring fra de fleste it og regnskapssystemer. Kom med din utfordring så skal vi skape en sømløs løsning for deg og ditt firma.