Tjenester

Vi skaper varige verdier for deg og ditt selskap
For oss er regnskap så mye mer enn bare tall. Det handler om å skape trygghet og forutsigbarhet i din bedrift. Det handler om å frigjøre tid og kapital slik at du kan ta gode valg for fremtiden. Styringsgruppen – din digitale regnskapspartner.
 

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med lønnsutbetaling, lønnsberegning og utsendelse av lønnsslipper. Vi kan ta hele eller deler av jobben.
Våre konsulenter er spesialister på lønn og HR-tjenester og vi holder oss oppdaterte på gjeldende lover og regler. Uansett om du vil at vi skal gjøre hele eller deler av jobben, kan du være sikker på at vi gjør vårt beste for å ivareta dine ansatte og ditt firma.

Hos oss får du tilgang til dyktige rådgivere og regnskapsmedarbeidere som leverer på hele spekteret av regnskapstjenester. Uansett hva du har behov for vil våre rådgivere kunne bistå med alt fra løpende bokføring til regnskap og økonomisk rådgivning. Vi bruker moderne systemer som lar deg følge med slik at du alltid har kontroll over utgifter, skatt og avgifter.

SE mer